smobilabonnemang.se

Halebop mobilabonnemang

Halebop är den billiga och schyssta mobiloperatören som erbjuder trygga och pålitliga abonnemang som passar de flesta. Med Halebop mobilabonnemang använder du dig av Telias stabila nät och har kundtjänstsupport under dygnets alla timmar. Här kan du välja mellan flera olika typer av abonnemang som alla är fria från bindningstid och erbjuder fria samtal, mms och sms.

Operatör

Surf

Bindningstid

Uppsägningstid

Samtal/sms

Pris

Halebop

2–200 GB
Ingen bindningstid
1 månad
Fria

Halebop studentabonnemang

Som student kan du ta del av riktigt schyssta och bra Halebop studentrabatter. I dagsläget erbjuder Halebop tre olika studentabonnemang med rabatterade priser för dig som studerar. Här kan du välja mellan 20 GB, 50 GB och 100 GB.

Mobilnät

Halebop använder sig av samma stabila och pålitliga nät som Telia. Det innebär att du som användare kommer att ha en mycket bra täckning nästan vart du än befinner dig. Telia har täckning för bland annat 4G och 5G, samt för Turbo 3G och EDGE. Du får en mycket god täckning i de flesta delar av landet.

Omdöme från andra användare

Halebop som operatör som har fått många bra och positiva omdömen och recensioner hos Trustpilot.com. Många användare är extra förtjusta i de låga priserna och den fantastiska täckningen, men många vittnar även om en mycket serviceinriktad och trevlig support. De fåtalet negativa omdömen som finns handlar främst om dålig täckning på landsbygden. 

Kontakta kundtjänst

Här nedan hittar du alla kontaktuppgifter du behöver för att komma i kontakt med Halebops support.

Telefon:

I dagsläget erbjuder Halebop ingen kundtjänst över telefon.

E-post:

Genom att maila till kontakta-oss@halebop.se eller använda chatten kan du komma i kontakt med support dygnet runt. 

Hemsida:

Halebop.se kan du läsa mer om olika abonnemangen och vad som ingår.

Vanliga frågor och svar

Tyvärr finns det inget kontantkort för mobilt bredband hos Halebop. Du hittar däremot ett flertal mobila kontantkort som du kan använda dig av. I utbudet av produkter och tjänster erbjuder Halebop även vanliga bredband som är fria från startavgifter och använder sig av Telias stabila nät. Du väljer själv om det är ett permanent eller korttidsbredband du vill ha.
Halebop riktar sig till en lite yngre målgrupp och därför inte mobilabonnemang för senior i dagsläget. Om detta är något som lanseras i framtiden återstår att se, men i dagsläget finns det endast kampanjer såväl som studentrabatter som du kan använda dig av.
Precis som med senior abonnemangen så erbjuder Halebop inget familjeabonnemang som du kan använda dig av. Vill du ha operatören på flera mobiltelefoner kommer du således att behöva köpa flera olika abonnemang. Du kan däremot få alla abonnemang på en och samma faktura, vilket gör de lättare att betala. För att få detta behöver du dock kontakta kundtjänst.
En av de stora fördelar med Halebop är att du slipper bindningstiden helt och hållet. Det innebär att alla abonnemang som Halebop erbjuder är obundna. Är du däremot säker på att det är Halebop du vill ha kan du ändå binda dig till abonnemanget. Väljer du att göra detta får du rabatt på din månadskostnad.
Har Halebop bra täckning? Det är en fråga som är mycket vanlig i samband med att du ska köpa ett nytt abonnemang eller ny mobil med abonnemang. Eftersom Halebop använder Telias nät är täckningen mycket bra i de större delarna av landet. Omdömen vittnar dock om att täckningen kan vara sämre på landsbygden.
Operatören riktar sig främst till den yngre målgruppen och därför erbjuder inte Halebop familjeabonnemang för mobil i dagsläget. Är ni flera i familjen som vill använda samma leverantör går det däremot bra att registrera flera abonnemang på olika personer eller en och samma person. Väljer ni det sistnämnda går det även bra att samla fakturan.