smobilabonnemang.se

Mobilabonnemang Comviq

Det finns tre saker som utmärker mobilabonnemang från Comviq. Med ett Comviq mobilabonnemang får du alltid en grym täckning, fria samtal och sms och slipper bindningstid helt och hållet. Du kan även välja mellan fyra olika abonnemang med surf från 4 GB och upp till 30 GB. Comviq erbjuder även familjeabonnemang där alla får samma mängd surf.

Operatör

Surf

Bindningstid

Uppsägningstid

Samtal/sms

Pris

Comviq

4–100 GB
Ingen bindningstid
Ingen uppsägningstid
Fria samtal och sms

Comviq studentabonnemang

Operatören har verkligen lyckats bra med sina Comviq studentabonnemang. Här kan du välja mellan fyra olika abonnemang med olika mängder surf och till olika kostnader. Vill du ha ett riktigt billigt abonnemang kan du få 6 GB för endast 47 kronor i månaden. Surfar du mer kan ett abonnemang med 50 GB för 137 kronor i månaden passa bättre. 

Comviq Senior - Abonnemang

Comviq senior abonnemang är en bra lösning för dig som vill ha en bra mängd surf till en lägre kostnad. Comviq senior abonnemang är framtagna för att vara extra prisvärda och kan köpas både med och utan mobiltelefon. Väljer du det sistnämnda slipper du också bindningstiden helt och hållet, såväl som uppsägningstiden. 

Familjeabonnemang comviq

Med Comviq kan hela familjen vara med och surfa. Ett familjeabonnemang från Comviq erbjuder alltid fria samtal, mms och sms för alla som använder abonnemanget, samt 30 GB surf var. Läs mer och jämför familjeabonnemang.  

Mobilnät

Oavsett vilket abonnemang du använder från Comviq får du alltid ett riktigt bra nät. Comviq mobilnät delas idag med både Telenor och Tele2 när det kommer till 4G och har utsetts till ett av världens absolut bästa alternativ. Här får du riktigt snabb surf i upp till 80 Mbit i sekunden. Hastigheten kan dock variera beroende på om mobilmodell, modem eller surfplatta.

Comviq mobilabonnemang – Omdöme

Som väletablerad operatör på marknaden har Comviq mobilabonnemang fått bra omdöme och länge varit det självklara valet. Under senare år har dock allt fler konkurrenter kommit ut, vilket har puttat ner Comviq på listan. Gällande omdömen är det mestadels negativa kommentarer om bland annat mindre bra support, men också tal om höjda priser utan att kunderna har fått information. På Trustpilot.com kan du läsa fler recensioner och bilda dig en egen uppfattning. 

Kontakta kundtjänst

Genom att kontakta Comviq kundtjänst kan du få svar på dina frågor och funderingar om abonnemang, surf, bindningstid eller annat som du undrar över. Vi listar både e-postinformation och telefonnummer.

Telefon:

Ring telefonnummer: 0772–212121, vardagar mellan 09:00 och 17:00 för support på telefon.

E-post:

Vill du hellre maila företaget använder du dig av kontaktformuläret på hemsidan, alternativt chatten.

Hemsida:

Läs mer om Comviq, vilket abonnemang de har och hur de arbetar på Comviq.se.

Vanliga frågor och svar

Genom hemsidan eller på appen kan du ändra abonnemang hos Comviq. Det gör du enklast genom att gå in på Mitt Konto. Det kostar ingenting att ändra mängden surf och justeringarna börjar gälla direkt. Du kan även kontakta kundsupport om du vill ha hjälp att byta upp eller ner dig till ett annat abonnemang. 

I alla abonnemang som Comviq erbjuder har du möjlighet att få en viss mängd surf när du befinner dig utomlands. Här kan du använda 20 GB surf helt fritt inom Norge, EU och Island. Detta gäller inte bara för abonnemangen, utan även för de kontantkort som Comviq erbjuder, med undantag för Fastpris, BAS, Mini och Kompis.

Comviq har tagit fram en riktigt bra lösning för dig som vill ha ett mobilabonnemang, men som också har betalningsanmärkningar bakom dig. Ett Comviq abonnemang med betalningsanmärkning kan du ansöka om på hemsidan. Skulle det vara så att du inte blir beviljad kan du alltid använda dig av Comviq Fastpris Go istället. Läs mer om mobilabonnemang med betalningsanmärkning.

Ett stort plus med Comviq abonnemang är att du slipper både bindningstid och uppsägningstid när du använder dig av något av deras abonnemang. Utan bindningstid kan du känna dig fri att byta operatör eller abonnemang om du inte skulle vara nöjd. Detta gäller dock endast när du köper abonnemang utan en mobiltelefon.